Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men jag tänkte på dig.

Jag önskar att jag kunde
skriva nåt poetiskt vackert
om dagen
Jag önskar jag kunde måla verkligheten i någon orange nyans istället
för det grå, det grå.

Men jag tänkte på dig.

Jag önskar jag kunde öppna dörren
släppa ut dig i allt det gröna
och låta dig leva men
dagen är grå så grå.

Och jag tänkte på dig

Jag skottade våran uppfart och
snön blev så ren så vit
och jag vill göra saft
och kanske baka en kaka
men jag tänkte på dig

På dig.
Bara dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2008-11-21 21:50



Bookmark and Share


    blablablalala
så förgår timmar , dagar , liv . det vi gör spelar ingen roll när vi sörjer mellan varje andetag och bara överlever för att sedan se att tiden runnit iväg och vi inte längre vet varför vi sörjde öden vår sorg inte ändrade
2008-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP