Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår

Bör jag skriva "till min missbrukande dotter" på allt jag skriver eller

förstår ni



Förstår Ni?

Bör jag uttrycka min innersta längtan ska jag
måla mej själv naken
naken?

Jag är naken men inte sårbar
Jag är Mamma, till Henne.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-21 21:56



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Din dikt har mycket sannna ord och den berör för jag har varit där men är idag en stolt mor till en FD missbrukare! Kram/JagAmmie
2008-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP