Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag drömmer om den dagen du blir frisk, längtar och väntar....


Drömmen

Som en varm sommarfläckt som smeker din kind

Hand i hand på varm sand

Solen på brun hud

Och ett skratt som bärs upp i skyn

 

Ångestens hårda knytnäve

möter mej

och drömmen krossas som glas

 

Tårar på min kind

 rinner sakta som isvatten

 kall förgörande smärta

då värkligheten

slår in 

 

 

 




Fri vers av zinna
Läst 514 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-22 09:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna