Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar efter dig...


Längtan

Jag vill vandra vid din sida

falla in i din bottenlösa förtvivlan

sudda bort din smärta

smeka dej varmt.

 

jag vill tända ditt ljus

låta lågan brinna

se dig

höra dig

smaka dig

 

Jag vill ge dig all min kärlek

allt från mitt hjärta

Jag vill kyssa din kropp

tända dig

se dig svälla

 

Jag vill ge dig tryggheten

torka dina tårar

jag vill dansa din dans i månskenets ljus

å aldrig släcka din låga

 

Jag vill vandra vid din sida...

 




Fri vers av zinna
Läst 396 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-10 16:17



Bookmark and Share


  kärleks ängel
så vacker!!
2009-03-22

  friheten
Så underbar srkiven
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna