Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syster

 

du vackra kvinna
som slits mellan måsten och prestation
som vill så mycket fast tiden inte räcker till

du sköna kvinna
endast ditt hjärta behöver dig nu
din själ din omsorg
och din kropp ett balsam

inte sviker du andra
när du väljer din väg
inte får du dåligt samvete
när du gör som du måste
för dig

du lever nu
idag
denna stund
låt inget ta ditt liv ifrån dig
eller någon heller

med omsorg om jaget
kommer du att leva
som nektar i en blomma
så kärleken får gro

älskade syster
följ ditt hjärta
mot ditt liv i samklang
med natur och kärlek
där ditt jag finner ro




Fri vers av Latifa Baker
Läst 661 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-23 09:27



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
Så vackert
Så sant
Tack för att jag fick läsa
2008-11-23

  Michaela Dutius
Underbart vacker dikt till en av livets systrar....
2008-11-23

  Trädflickan
Fin text. Den här borde många ta till sig. Det tänker jag göra.
2008-11-23

    JoLu
väldigt vackra rader där
omtanke, värme och kärlek till en annan
lyser starkt..
2008-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Latifa Baker
Latifa Baker

Mina favoriter
En fallen ängel
Ärlighet