Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöflingor

 

 

Likt

 

snöflingorna

 

smälter du

 

på mina

 

läppar.

 

 

 




Fri vers av Manal
Läst 929 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-23 13:55



Bookmark and Share


  friheten
Så underbar skriven
2008-12-23

    sleepwalking
Tänka sig att man inte behöver
mer ord än så. Du sa allt
som behövdes sägas, och
kanske ännu mer ändå.
Så vackert.
2008-12-04

  wellness tina
ryser
2008-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Manal
Manal