Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser jag dig.

Jag rotar runt i askan av ditt liv
Jag hitter små små bitar av dig där i
Lite svedda i kanterna lite sotiga
men ännu ser jag dig

ännu ser jag dig

Mitt hjärta placerar bitarna
i den del som är avsedd för dig
av kärlek är du vacker
däri ser jag dig

ser jag dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-24 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP