Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterklok

Förlåt mig min älskade,
för att jag inte varje dag i livet
försäkrade dig om min kärlek!

Förlåt att jag inte i varje stund
bekräftade dig och barnen
som det viktigaste i livet!




Fri vers av Cinemiracle
Läst 325 gånger
Publicerad 2005-08-14 12:20



Bookmark and Share


  Rublev
Jag böjer mitt huvud och mina knän
Vill lära mig leva så!
Att generöst, ärligt, uppriktigt kärleksbekräfta alla de som på olika sätt står mig nära.
Tack för starka insiktsfulla ord.
2005-08-14

  Smultris
Du behöver inte be om förlåtelse tror jag... För hon visste... Hon vet fortfarande... Hur mycket du älskar henne..

/Jenny
2005-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle