Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan att få komma bort från allt skit


Jag rymmer fältet

Ska nog rymma fältet
Vill inte längre stanna kvar
Ska nog stanna borta ett tag
där jag kan vara ifred
med tankar och känslor
Jag ska nog inte komma hem
Jag ska söka mig ett annat liv...




Fri vers av Charly
Läst 263 gånger
Publicerad 2005-08-14 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly