Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om min dotter.


Drömmar utan svar.

Glödande hetta under istäckets glas
däribland förvaras drömmar.
En efter en går de i kras
och bleknar som vattenströmmar.

Isiga bäckar formar jorden
där de stolt rinner fram.
Små drömmar säger orden
sist de viskar ditt namn.

För ditt namn det kom först
Min kärleks första låga.
där är smärtan också störst
och vetskapen en plåga.

Glödens hetta blir svag till slut
men i hjärtat finns drömmen kvar.
Kalla händer som jag räcker ut
formar orden utan svar.

Jag ger aldrig upp dig.







Fri vers av Yrre VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-25 14:21



Bookmark and Share


  Rachel Roth
särskilt berörd av denna..mycket!!
2008-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP