Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att jag inte.

För att jag inte skriver
saknar jag inte ord vet du
eller vilja

För att jag inte hör
saknar jag inte berörelsen
eller kunnandet

För att jag inte ser dig
så betyder inte det att
mina ögon avstår att
måla din varelse


Jag har ditt porträtt här i sängen
Din dagbok som jag läser högt
Din tröjja runt mina axlar

Du är ändå här hos mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 263 gånger
Publicerad 2008-11-25 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP