Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åror som förgör.

Vilse vandrar mörkret in
som vågor längst därinne
Minns att ljuset skuggor gav
i mitt tunga sinne

I min kropp finns inte plats
för lögn och rov och stret
här ska man vandra sällsamt kring
utan hemlighet

Ej mer jag öppna dörren ska
mot sådant som förstör
så ro din egen båt i land
med åror som förgör.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger
Publicerad 2008-11-28 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP