Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig

Skulle jag ta bort alla mellanrum i vår relation
så vore du
denjagälskarmestochförsakarar allt för
Jag älskar dig.
(och vanans makt är stor)
men ändå.
Jag Älskar Dig




Fri vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP