Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgå

Ville göra rum för dig men
jag stötte i överallt
Ville tända en brasa åt dig
men veden var sur och det blev kallt

Livsrummet småttigt och du är stor
du rör dig och vinden andas
jag försöker få lugnande ande i dig
där då dagen randas

Rör dig försiktigt du är i min värld
ta bara små tassande steg
jag bakar figurer, de liknar oss
och ingen kan kalla mig feg

Jag vågar jag tror men livet finns kvar
ingen bjällerklangsfärd att förstå
för utan tvekan du är min man
utan dig skulle livet förgå







Fri vers av Yrre VIP
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-11-28 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP