Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum.


Och dig, Och dig, Och dig.

I mina tankar jag gungar dig
mina armar blir aldrig leda
I hjärterummet du saknas mig
som en glödande brännande sveda

Du skulle livet famna så klart
du skulle ju jubla och leva!
Inte jaga drömmen i flykt
fånga livet i reva.

fasar nu drömmen blundar och ler
du vet ju vart jag hamnar
I drömmen är du alltid här
och Dig och Dig jag famnar

Älskade värker för varje minut
den du var, den du är, den jag saknar.
Ohyggliga dröm kanske får ett slut
en dröm! O om jag vaknar!

Trevar efter det som ringer, som stör
gnuggar sömnen ur ögonen mina
vet på en gång att allt är en dröm
att du mår väl att du finner din vila

Stiger sen upp med krasande steg
jag står upp utan dig

vet att i livet så saknar jag allt
Och dig, Och dig, Och dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-28 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP