Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sista raden jag utgår från att det är den sista till min knarkande dotter.


Jag väljer att andas.

Som texten jag nyss raderade
även om jag inte ville det så
som sista andetaget draget
och sedan modet att gå

Det sista
Det sista
Skriver jag nu till dig
utan dig finns ingen morgondag
inget luft att andas åt mig

Ge dig iväg
slå dig fri kämpa, kämpa!
när steget blir jobbigt
försök att då gå
låt oss stå med dig

Frihet min dotter
är att följa sin dröm
inte kanske utan jag bara måste
Livet min älskade det smeker din hand
och det fattar din om du tror

Jag har skrivit mej rödögt
tagit varje rad till mitt hjärta
jag har gråtit och kämpat
tagit mod varje dag
och jämrat utav en ren smärta

Men idag är den dag
sista ordet är skrivet
sista raden jag väljer att ge dig
Jag ska vänta var dag
önska hopp och sen se
att du finns levande
i vart andetag.

Jag väljer att andas.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-29 21:00



Bookmark and Share


  lyckeli
starka rader
ibland måste man bara
välja att andas
2008-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP