Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara litet tankar i natten! Ni vet hur det är, den ene tanken föder den andre...just nu besitter jag tusen tankar! och då gäller det ju att renskriva min hjärna i snabb takt!.. innan jag får hjärnsläpp igen!.. så flåt om det blir lite slarvigt!




Kärlekens makt är stor

Som sagt så många gånger
 
så älskar min kropp
och mitt jag
att vara 
 
för oss själva i vår ensamhet
och vår fantastiska singel liv
 
som vi valt! och älskar!
 
men!

 
där vi ju tycker så synd om oss själva
av nån anledning!
 
då får vi ju göra som vi vill
och vi njuter av livets passion
 
Eh!.. vilken passion! vad är passion?
 
Oj! vad bra jag har det då!
 
Det är ju bara det att...!

 
att det är så förbannat jobbigt att
höra hur min själ skriker och våndas
i vanmakt
 
och helvetes lidande

till
mitt hjärta 
 
om hur det
skulle ha  varit.
 
Mitt hjärta ropar efter
kärlek
 
mina lemmar som spänns 
 
likt båg strängar
ifrån Olympos
 
där inte ens Odyssés
kan rubba strängen
 
men tro mig 
 
jag kan!

 
om jag nu hade varit
så klyftig som jag vill göra sken av!
 
så hade jag blundat
och tagit mig bort om dom
mörkaste gränserna 
 
som människorna känner till!
 
ty där finns ett ovetande 
som vi alla vill veta av
 
men just nu strävar vi alla
efter att finna oss själva
 
och få svar
på allt det som vi undrat över
i tusende år!
 
 
Tänk bara så märkligt och konstigt
livet och dess bana är!
 
och vart det för oss 
i framtidens
visdom och
lära där
vi lär 
oss 
 
allt
 
om
 
oss
 
själva
 
och
 
vår
 
nästa
 
i
 
livets
 
sanning
 
där
 
finns
 
vi alla
 
 
en
 
och
 
samma
 
skapelse
 
där vi 
 
alla
 
älskar
 
varandra

 
***
 
Ja vänner tänk bara!
 
nån att hålla i handen
 
på en romantisk
 
strand promenad
 
där vi jagar och längtar efter
 
solnedgången 
 
 
***

 


 
Kram Lasseman 
 
 
 
 
     




Övriga genrer av Lasseman VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-30 01:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint1
2009-01-02

  Michaela Dutius
Vilken härlig spontan tankedikt som verkligen berör
2008-12-14

  aol
dina ord väcker masugnen i mitt hjärta den svämmar av kärlek till alla kram broder
2008-12-03

  JamesDean VIP
vilken text!
älskar när vare ord har sin egen rad!
blir en sån helskön läsning och varje ord tar vid.
Jag måste säga att jag har hamnat lite i samma tanketräsk som du, käre vän!

Mvh Klas
2008-11-30

  Maria T
Här myllrar det av tusen tankar
men
tänk någon att hålla i handen
i solnedgången.
2008-11-30

    sunnanvind
Begrundan ...tankarna yr här! Applåder!!!
Undrar vad som händer med texten bara, för när jag trycker på kommentera, så ställer texten upp sig på ett helt annat sätt?! Märkligt! Kramar !
2008-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP