Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paint it black


Grattis baby
du nu cynikerns ex
och alla tiders språkrör
i missnöjespartiet
du har just drivit
din motion dit
där ingen återvändo finns

Du har målat
in mig i ett hörn
och står triumferande
med den givna följdfrågan
hur ska du nu göra ?
Jag vet
svaret har dröjt länge
jag har väntat
på att färgen ska torka
men den här klibbiga massan
är inte likt nåt annat

Så...
det är ditt golv baby
jag går ändå
varsågod måla om
eller se mina spår för evigt




Fri vers av Al Lanzon
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-02 21:10



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Så...
det är ditt golv baby
jag går ändå
varsågod måla om
eller se mina spår för evigt"
Bra skrivet!
2008-12-04

  Blåbäret
wow...vilken kaxighet...me like...tillslut orkar man inte vänta och man måste bara gå...
2008-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon