Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknader

Min saknad av dig är delad i tre

Morgonsaknaden, den hjärtskärande!
Gråten att du inte finns hos mig

Middagssaknaden, den mer hanterliga!
Ensamheten i vardagens alla beslut

Kvällssaknaden, den värsta!
Utan doften av din hud, din varma famn

Sådan är min kärlekssaknad, älskling




Fri vers av Cinemiracle
Läst 314 gånger
Publicerad 2005-08-15 22:50



Bookmark and Share


  madinsane
vackert.. och så oerhört sorgligt.
saknaden är blå hur den än ser ut..
din saknad är blåaste blå..
2005-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle