Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100% Självömkan

 

 

Jag är så trött, så oändligt trött,

egentligen helt utnött

 

Jag orkar inte fatta några som helst beslut

jag är stressad, har inte tid, inte ens en minut

 

Jag orkar inte ta något som helst ansvar

jag är alldeles för enormt sårbar

 

Jag känner mig helt onormal,

helt katastrofal

 

En människa i ett för trångt fodral,

ibland helt utan skal,

som lider en massa kval,

som har en massa tankar som bara mal,

som känner sig rätt skral

 

Kommer inte på något försvarstal

 

Jag vill ha ett grundval

Ett begripligt avtal

Ha rätt ordval

Ha ett enkelt samtal

Få en enkel signal

Vara mental

Social i timtal

Ha ett tillval

Vara total

Vara verbal

Ha vägval

Vara rätt,

Rätt och slätt

 

Och mest av allt en klocka som är digital

som visar tiden, med marginal.




Fri vers av Miss Mod
Läst 490 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-12-03 12:11



Bookmark and Share


  backsippa
Ja, bara bra att ha , underbar
2008-12-07

    fillijox
Den där hade jag själv velat skriva :)
2008-12-04

    enna
Just precis, världen behöver mer tid med marginal. Tack för dina ord.
2008-12-03

  LassO
snyggt skrivet, om tråkiga saker...
2008-12-03

  Svartsilver
Jag känner igen mig väldigt mycket i det du skriver!
2008-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod