Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en dröm

Jag har en dröm
om att vi två,
du och jag
kommer att förenas på nytt
i något som är helt underbart fantastiskt
Jag har en dröm
om att allt gammalt
ska var glömt
nergrävt långt ner i jorden
Jag har en dröm
om att vi ska få denna chans
eftersom vår kärlek är så stor
Jag har en dröm
om att du och jag ska älska passionerat
våra kroppar är så heta och oförstörda
Jag har en dröm
En dröm om oss två
snart




Fri vers av Charly
Läst 616 gånger
Publicerad 2005-08-16 11:54



Bookmark and Share


  Markattan
Vacker dröm som du så fint och stillsamt beskrivit. Hoppas att den går i uppfyllelse.
2005-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Charly
Charly