Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår familj

Vi var en tät men vidöppen familj
Det var ingen strategi - bara hur vi var
Vi höll sällan fram en idealbild av oss

Men hellre ärlighet än falskhet
Bättre med äkthet än skitprat
Och vi hade varandra, du och jag

Vi behövde inte spegla oss i andra
Vår trygghet fanns i dig och mig
Vilken tur att det räckte, min älskling




Fri vers av Cinemiracle
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-08-16 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle