Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djupt gredelin

Du stannar till.
Tittar ut genom ditt fönster och
fångar en lock av ditt hår.

Du skrattar och i det
ryms allt det som i världen
förgås

Allvarsamt du tassar genom
hallen och tar din kappa
djupt gredelin

Som för att visa att hela världen finns
och doften av det luktar gott
nästan som en parfym. Du är du och
du är min

Du är min.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP