Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörk nattsvart skog.

Reser mej hejdar hjärtslagen
håller andan
det slår så sakta
så sakta

Sväljer sanningen
inmutar gråten och hjärtat slår
förtvivlat

sänker mitt medvetande
sänker
min själ och
drar hans snuttenalle nära
nära

Om du inte fanns nu om du var förlorad

mörk nattsvart skog.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 365 gånger
Publicerad 2008-12-05 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP