Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum.


Mitt itu

Jag ringde och skulle prata om din födesedag
och du sa att du snodde ett par strumpbyxor
med rosor på för att du
skulle ju vara fin då
och mitt fasans album slet mitt itu
mitt itu




Fri vers av Yrre VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-12-05 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP