Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våtgrått gräs

Solvargen biter
den släcker törsten
i höstgrått gräs men jag
törstar.
Jag törstar

Så spritter daggdrängt solskugga
kanske lyser genom mörker
men druknar i vårgrått gräs
jag törstar.


jag törstar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2008-12-05 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP