Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kära

Väntar på att sista bokstaven ska bli skriven
och jag väntar på min vila

så skriv det sista av alfabetet
så skriv det sista av dina ord!

Och jag ska skriva D:S i mitt svar

Efter min vila, kära, efter
Min vila.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-05 21:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP