Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppropsdags

Käraste Komvuxelever välkomna till skolstarten!
Er samhällskunskapsmagister kommer att ha
vissa svårigheter med kursen i höst
Därav vissa omplaneringar i kursplanen:

I arbetsområdet "Döden - ett alternativ?"
skall vi utforska meningslösheten
i att leva utan kärlek...
"Tema Tomhet" behandlar vad som
sker när man inte väljer den utvägen
utan motvilligt stannar...
Projektarbetet blir under rubriken
"Sorgen som vapen - att fly undan livet"
Max 4 A4 - glöm inte källhänvisningarna
Tänk vad mycket vi skall hinna med
Trots att jag är höstsjukskriven till 75%
skall jag som vanligt jaga skiten ur er

Nej - jag bara skojade!

Fast lite orolig är jag allt för att orka
Att klara att ge er den nystart ni söker
och det självförtroende ni förtjänar
som ju är min egentliga bransch

Vi får väl hjälpas åt - som vanligt!




Fri vers av Cinemiracle
Läst 320 gånger
Publicerad 2005-08-16 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle