Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tätt intill

Runt om mig svävar föremålen
och jag fångar dem i mina armar
och jag läser dem men
mina armar saknar muskelstyrka
så jag tappar ett efter ett
tills de ligger samlade på golvet
och jag lägger mej på knä och jag försöker hålla dem så

tätt intill

Jag famnar hela mitt liv och
jag sänder alla hjärtan
rakt inuti och tårarna faller
när tankarna träffar invid hjärtat
och jag håller dem så saknadsfullt
så dammiga och skadade

tätt intill




Fri vers av Yrre VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2008-12-06 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP