Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Död

så skingrad följer jag handen
och huden på min kropp
så följsamt mina händer går
så smärtsamt

Stannar till med
berörelsen färsk
små pirrande stötar där

Och jag som trodde att jag var
död.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-06 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP