Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag längtar med dig...


Längtan

Längtan

Håglös längtan

friheten

vinden i ditt hår

regnet

på din kind

tårar

tårar för et liv

Borta...

tappat...

 

 

längtan

håglös längtan

frid

inga sorger å bära

Bara ditt liv

din väg

 

Längtan

underbar längtan

varm

mjuk

smekning på din kind

och en kram...

 




Fri vers av zinna
Läst 523 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 13:33



Bookmark and Share


  friheten
Du skriver så bra Zinna!!!
2008-12-10

  Eaglemountains VIP
vacker längtansfull poesi .....
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna