Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JAg skriker efter rättvisa... jag skriker mig hes


Jag vil skrika

Jag vil skrika

skrika från botten av min skäl

Jag vil skrika till min röst spricker

och allt som kommer fram är et hest rasp av luft

Jag vil sparka, slå, fräsa och spotta.

Jag vil förbanna den värld som vi lever i

Jag vil gråta tills magen vränger sig och all vätska har tagit slut

Jag vil spy dig full med mina halvsmälta hatfulla känslor.

Jag vil döda dig, så som du har dödat

sakta sårt och smärtsamt

Jag vil kvästa ditt livsmot så som du har kvästat så många före

Jag hatar dina tankar, jag hatar dina ord, jag hatar din beröring

jag hatar at du lever

Du solgte din skäl

Du solgte mitt barn

Du sälger heroin på gatans hörn

Jag vil skrika, jag vil spy dig full smeta alla mina ord på din kropp

märka dig

så att alla ser

och du med skamen står där ensam kvar...

Jag vil skrika

tills min röst spricker

och allt som kommer ut är ett gasp av hatfull luft...

 




Fri vers av zinna
Läst 982 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-08 15:34



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Stark text som uttrycker vanmakt.

Eva
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna