Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsök

Söker jag efter dig på fel ställen älskling?
Jag letar i mitt hjärtas förtvivlan
i dödens mörker och hopplöshet

Jag ropar ditt namn ut i den tomma natten
Skriker ensam ner i djupa avgrunder
och endast mina egna rop ekar tillbaka

Jag vet att det inte är platser du skulle välja
Dig finner man i solens ljus med blommorna
och i strandkanten vid vår badsjö hemma

Men jag kan inte hitta dit igen utan din hjälp
Det var du som ritade mitt hjärtats karta
Utan din hand är jag vilse och förlorad




Fri vers av Cinemiracle
Läst 307 gånger
Publicerad 2005-08-17 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Förstår. Och fastnade speicellt för:
Dig finner man i solens ljus med blommorna
och i strandkanten vid vår badsjö hemma
Ordet hemma är eventuellt lite onödigt i raden, kunde skrivas såhär:
och i strandkanten vid vår badsjö
eller:
och i strandkanten vid vår badsjö här hemma
eller:
och i strandkanten vid vår badsjö där hemma
Men det är bara en tanke jag fick...
2005-08-18

  Rublev
Påminns om Pär Lagerkvists vackra och mycket gripande sista diktsamling ”Aftonland” när jag läser vad du skriver:

”Jag ropar ditt namn ut i den tomma natten
Skriker ensam ner i djupa avgrunder
och endast mina egna rop ekar tillbaka”

Önskar och hoppas att du snart ska få komma till ro... att EN ANNAN HAND tillsammans med din på nytt ska rita ditt hjärtas karta!
2005-08-17

  himlens hemlighet VIP
du skriver i så starka bilder om sorg och saknad...mycket berörande...och då sorgen bor i mörkret kanske det ändå är genom att leta där man kommer ut i ljuset...och kan rita nya kartor...jag hoppas det
2005-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle