Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens frid

Vinter nattens sammets lena mörker

fyller staden med siluetter

små ljus i fönster, tänds som stjärnor på himmelen

snön ligger vit och orörd

gnistrar som små diamanter

Vandrar mot sköheten i natten

Stilheten bryts av barnas mjuka Lucia sång

Ser er vitklädda med ljus i hår

fyller mig med ro, ömhet och längtan

Julens frid och glada budskap

ska åter en gång sjenka mig frid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av zinna
Läst 574 gånger
Publicerad 2008-12-13 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna