Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Bön

Det är vatten invid mitt berg
det sjunger en stilla sång.
Jag sjunker ner i dyn
ur den som jag föddes en gång.

Och löven rasar runt mig
i vild dans och hysteri.
Där jag vilar i lerig mark
och själen vill där förbli.

Tiden och snön faller stilla
vattnet blir kallt och jag ler.
Elden sprakar från norrskenet in
jag knäar djup, jag ber.

Att moder jord ska behålla himlen
i varmaste gult och i rött.
Hjälpa mitt ut sjungna hjärta
till att bli mindre trött.

Sända mig levande sånger
bilder, konst och poesi.
Tvätta mig hel och ställa mig
naken, stark och fri.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP