Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julen

Pärlor som rinner mina händer
vart ting en saga blott
Om alltings enkelhet
tomten och annant smått.

Presenter i vackra strumpor
gåvor av älsklighet.
Små hemliga önskningar
och ord som bara jag vet.

Skriver er evighetsgömma
lovar att spara däri.
Ord och löften om kärlek
familjen, det som är vi

Och tidigt på juldagens morgon
samlas vi i vårt rum.
Inga klappar kan någonsin ge
dessa ord som kan göra mig stum.

Vi älskar varandra
vi samlas till ömsint kram.
Och lägger oss tillsammans
för att se ljusen under vår gran.

Och tiden stannar stilla
vi är det vi ger.
Jag bara hoppas att julen
fångar flera och fler.

Att själen finna ibland klappar
och att vi vågar att ge.
När tomten dörren klappar
kärlek till alla vi ger.

För det är riktig mening
att finnas till för varann.
Det är det som gör julen
så viktig och sann.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-13 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP