Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lita på

Viljan fanns där
jag vet att du letade
och hennes läppar talade
fick för mig att du svarade

men jag står tigande stilla
med en hand på din
rygg
och gatorna ekade

vem ska tala ska jag?
vem ska linda dina
fingrar ur mina
tomma

hur ska troheten vilja
när månen lyser
och jag inte är där
och mörkret

men jag frågar ändå
ser graffittin men frågar
vem ska man lita på.
Lita på




Fri vers av Yrre VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-13 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP