Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nyfallen snö

Snön kan vara djup, jag vet
Och tänkte att hon
borde
Hon borde tänkt sig för
innan hon gick
Den där kvällen

Hon gick, sa hon
för att själva livet ville
så innerligt

För att hjärtat längtade
sa hon och för
att det snöade

Och för att snöänglar blir så
mycket mycket vackrare
i nyfallen snö.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP