Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du valde å avsluta ditt liv med en overdose heroin

Kvar sitter jeg med en själ som skriker

brevet min vänn det ligger på din grav...

Jag saknar dig så...




En Vacker dag att dö på...

Min kära vänn

Jag saknar dig

Jag saknar ditt leende

dina varma händer.

Jag saknar din beröring

och ditt skratt.

Jag saknar dina glada ögon

och din livsvärme

Jag saknar dig så...

Du valde en vacker dag att dö på

 

Livet är tomt utan dig

livet som du var så glad i

vart tog det vägen?

Vart tog du vägen?

Det var en vacker dag at dö på

 

Jag sitter här

med gråten i halsen

säger ditt namn

saknaden river i mig

och jag kan inte förstå

Men du valde en vacker dag att dö på

 

Du fridde på kaj kanten

kommer du ihåg?

Jag skratta och skojade

tog dig inte på allvar

Såg aldrig ditt sorgsna leende.

Men du valde en fin dag att dö på

 

1år har gått

å jag gråter bara mer

Jag hoppas att du har hittat friden

och att du har slutit fred.

En dag kommer jag

till himmelen efter dig

Du valde en fin dag att dö på

 

Jag står här vid  graven

med blommor du älskade

själen den skriker

och hjärtat likaså

Den dag för 1 år senn

den dag i dag

Det var en fin dag att dö på

men jag saknar dig så...




Fri vers av zinna
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-15 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna