Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hoppet lever än min kjära...


I natt...

I natt drömde jag om dig

jag drömde om friheten

om kärleken

värmen och ditt skratt

 

Jag drömde om dina första tänder

din gråt

och såra knär

 

Dina första steg

din första kyss

din första kärlighet

och sorg

 

I natt drömde jag om dig

Jag drömde om depresjoner

och maniske uppturer

Om skratt och gråt 

och pubertert

 

Din smärta

blodet

sluta äta

och förelskelse

 

I natt drömde jag om dig

jag drömde om första siggen

hasjen

pipan

och knarket

 

sprutorna

pillerna

och önskan om et liv

 

I natt drömde jag

jag drömde att du var frisk

hadde et liv

och skrattandes sprang mot mig

 

I natt drömde jag...

 

 

 

 




Fri vers av zinna
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-15 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

zinna
zinna