Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällslugn

Sent på kvällen när det mesta börjat gäspa
pratar jag en stund med dig om allt och inget

Byter allvar eller skrattar högt tillsammans
medan sorgen sitter utelåst och väntar

För ett tag känns livet värt att leva
Bäst att sova innan känslorna försvinner




Fri vers av Cinemiracle
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-08-19 00:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fin och fridfull stund bland allt det mörka som nu är förevigad.
2005-08-21

    Marlou
Känner igen känslan om hoppet mitt i den bedövande sorgen.
Väldigt fint skrivet.
2005-08-20

  eee
AH!!!!!!!
En stilla lycka sprider sig i mitt hjärta. Det andas hopp och framtidstro, om så bara för en bråkdels sekund så är det värt ALLT!
2005-08-19

  Teresia Ridell
Snyggt, fint flyt. Fint att du förmår låsa sorgen ute en stund.
2005-08-19

  Jessi
Ja, dom säger att man ska ta tillvara på det fina här i livet, och så är det nog.
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle