Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon i helvetet

Vaknar i den mjuka värmen av din omsorg
Kommer så sakta till sans

Då molar sorgens och saknadens insikter
Igen fyller liklukt mitt väsen

Tabletter och kaffe bedövar till hanterlighet
En längtan mot kväll gör sig påmind

Sådan är den svarta ensamblommans doft
och saknadens vidriga taggar




Fri vers av Cinemiracle
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-08-19 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En fruktansvärt bra text om sorg och saknad och om en verklig realitet man inte vill skall finnas, vädigt bra alltigenom.
2005-08-21

  Markattan
Hjärtskärande, gripande och starkt förmedlat om denna din oerhörda sorg och saknad.
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle