Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö

Man vill gärna tro att
snön gömmer allt.
Att den täcker över allt skit som finns och
gör dagen väldigt mycket
mera
ljus.

Eller så gör den dagen sådär
avgasfärgat grå
och kommer i alldeles för lite mängd
och får all att verka
mera
mörkt.

Hos mej regnar det.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 348 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-17 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP