Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsiga korvar.

Ruttna avfall från julens goda
det snackar maskarna om
där de festar julgottigott tjocka
på prinsiga korvars inkrom

Så magra vi nöjda sitter
avfallsortering och allt
Där vi julen mister
Där att julen det är allt
Är allt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 340 gånger
Publicerad 2008-12-19 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP