Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härifrån

Dina ögon de sista jag såg
öppna och frågande om liv
om människors lån

Du är inte skyldig något
du dog
och for fort härifrån.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2008-12-19 20:21



Bookmark and Share


  Elna
Sorgligt, stark. Den scenen som du målar känns väldigt ren.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP