Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man älskar.

Så skrivkåt och nu är det jul.
Och man rimmar på lussekattor och skinka och man
kräks
litegrann
över euforin
och klappar till små små glin
som man älskar.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 341 gånger
Publicerad 2008-12-19 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP