Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I mina mörka rum


Dig

Ögon vackra och signalerna
Stop med röd skylt
och jag stannar hos dig och
jag skriker när bromsarna tar i och jag
saknar Dig Dig

Emelie fy fan vad jag saknar dig.

Dotter så lik någon annan och jag
andas tyngre och du landar
vid stopp och jag
älskar dig
älskar dig
och
Fy fan vad jag älskar dig.
Gråten river dotter den

jag älskar dig.


Jag gråter från innerst innuti
från så längst in där vi kanske kunnat mötas och
jag älskar dig
Dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-19 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP