Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbar lördag

Vaknar av solen en underbar lördag
Dåsig och trygg i mjukvarma sängen
Sätter på radion och halvslumrar fortsatt

När "Spanarna" börjar vänder jag på mig
Vill väcka dig fort och lyssna tillsammans
Knivprecision i de dödande huggen

Mitt blod rinner ut över lakan och täcke
Fyller din tomma halva av sängen
Meningslösheten skriker och flinar

Kastar mig iskall ur ensamma lakan
Snabbt nerför trappan mot kaffe och Treo
Sätter mig ute och sörplar och gråter

En ny dag i sorgen har tagit sin början
En helvetesresa i tomhet och saknad
Ett liv utan kärlek som inte vill vara

Då hör jag en kärleksfull röst full av kunskap
som hjälper mig bära min svarta förtvivlan
och skingrar så lätt alla vidriga dunster




Fri vers av Cinemiracle
Läst 374 gånger
Publicerad 2005-08-20 12:10



Bookmark and Share


  Rublev
Naket utlämnar du dig själv och ditt liv inför våra ögon. Ändå inser jag att detta utlämnande är ett intet mot den hudlöshet som i detta nu torterar dig...
Och trots eller kanske just därför att ditt allt tagits ifrån dig hoppas du... måste du fortsätta hoppas...

Må verkligheten, varm och väldig, uppfylla din själ, ge dig försoning, fred och glädje!
2005-08-20

  Markattan
Du beskriver så väl och smärtsamt din oerhörda, ofattbara sorg och saknad och känslan av att komma till sans och inse hur verkligheten verkligen är. Mycket gripande och väl förmedlat.
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle