Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Översvämning

I oss alla finns lite av Guds ljus och kärleksförmåga
Men bara lite - utom i vissa

I dig fanns det i sådant överflöd att det räckte
till alla du kom i kontakt med

Det gjorde mig ibland avundsjuk och arg
fast det det ju alltid fanns till mig med

I mig fanns det inte lika mycket som i dig
Jag hoppas du fick iallafall

När det nu svämmar över alla breddar
får jag inte skänka det till någon

Mer än döden




Fri vers av Cinemiracle
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-08-20 13:53



Bookmark and Share


  Rublev
när översvämning är
låt flödets Källa dricka
låt öppna Famnen innesluta
låt Evigheten vara här och nu
låt alla varför vila
låt tillit skänkas dig
och skänk du dig till Gud
2005-08-21

  Markattan
Håller med de andra, starkt, mäktigt och gripande. Återigen, väl framförda sorgtyngda rader!
2005-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Cinemiracle
Cinemiracle