Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort från mej

Lånar mina fjädrar från döende fåglar
förbrukar dem en och en.
Detta blev deras sista flykt

Bort från mej




Fri vers av Yrre VIP
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-12-22 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP